20 Top Attraktioner — oplevelser for børn og voksne i hele Danmark

Vil du møde vilde dyr? Få sus i maven? Prøve vanvittige vandaktiviteter? Udforske videnskaben gennem leg? Eller noget helt andet? Tag på eventyr i hele Danmark og oplev 20 af Danmarks største og bedste turistattraktioner  – vælg mellem akvarier, forlystelsesparker, museer, ZOOs og dyreparker. Der er aktiviteter for enhver smag og uanset hvor i landet, du befinder dig, er du altid tæt på store oplevelser nær dig.

Find den næste spændende oplevelse for dig og din familie her.

Vælg en kategori og læs mere om alle Top Attraktioner

Akvarier

Gå på opdagelse over og under overfladen og bliv klogere på en verden, der fascinerer både børn og voksne.

Forlystelsesparker

Få et sug i maven i rutsjebanen eller slip dit indre legebarn løs i de talrige, sjove forlystelser for hele familien.

Museer

Mærk historiens vingesus og gå på opdagelse i Danmarkshistorien. Hos os vil du blive klogere på den historie, vi alle er en del af.

Zoo og dyreparker

Besøg os og kom helt tæt på de vilde dyr, du kender fra tv. Her kan du komme helt tæt på eksotiske dyr fra hele verden.

Læs mere om alle Top Attraktioner – 20 spændende oplevelser i hele Danmark

Top Attraktioner er en sammenslutning af 20 af de største og bedste turistattraktioner i Danmark, som tilsammen har over 8 millioner gæster om året. Du kan tage på eventyr i hele Danmark, hvor vores attraktioner byder på alt fra kriller i maven til gys, grin, dyr, vandpjaskeri, kultur, traditioner, historier og naturvidenskab samt ikke mindst masser af sjov, læring og spændende aktiviteter og oplevelser for store og små.
Klik på attraktionerne herunder, og besøg hver hjemmeside, hvor du kan finde praktiske informationer og lære mere om de mange oplevelser, Danmark har at byde på.